Courier Service

Courier Service

Join Us

Merbok Forum

Komplot Mikat Merbok Forum

>> Sunday, April 18, 2010

Buat Pertama Kali...
Sebenarnya rancangan untuk 'komplot mikat' ni dah lama cuma kami tak dapat carik hari yang sesuai. Berikutan group mikat ayam pahang bagi tahu saya nak komplot dgn group merbok forum. Elok sangatlah tu..sebab saya sendiri dah plan nak komplot dengan group mikat kg. subang. Gabungan yang manatap dah nih. Sesi komplot ni bukan saja dapat berkenalan malah mereka boleh bertukar-tukar pendapat dan menimba ilmu dari mereka. Sedikit taklimat akan diberikan berkaitan keselamatan dan berbagai lagi. Saya difahamkan ada orang no.1 dari bank tempatan berpangkat Dato' akan tururt serta. Apa pun terima kasih diucapkan kepada yang sudi memberi sokongan. Kepada yang ingin turut serta sila ke laman forum.www.zebradove.clicdev.com


0 comments:

Post a Comment

Forum Community

Merbok Forum

EDISI LAMAN WEB

Merbok Forum Merbok Forum Merbok Forum Merbok Forum Bird Forum Bird Forum Merbok Forum Merbok Forum Merbok Forum bakal melahirkan sebuah buku berbentuk E-BOOK tidak lama lagi. Ianya berkaitan Burung Merbok dan Tekukur penuh dengan informasi dan padat dengan tips-tips yang berguna bagi pengemar burung.

FORUM NEWS LETTER

Penyerahan T-Shirt 'Ekslusif' Merbok Forum Edisi Pertama
Penyerahan T-Shirt Merbok Forum T-Shirt Merbok Forum
Edisi ke-2 bakal muncul tidakj lama lagi..!Tempahan kini dibuka.

RANKING / BIRD TOPSITE

TOP SITE Photobucket Bird Top Site Bird Site Bird Site Bird Site Bird Site Bird Site Bird Site

LINK US (BLOG AND FORUM)

Link Us (opy/paste into your own (website or blog)
Merbok Forum Laman Warisan Laman Warisan

Back to TOP