Courier Service

Courier Service

Join Us

Merbok Forum

Sangkar Layang TEMPAH!

>> Friday, October 29, 2010

UNTUK TEMPAHAN...!

Sebarnya bukanlah sangkar yang menjadi ukuran bagi kehebatan pikat. Tapi bagi sesetengah pemikat mereka lebih mementingkan aksesori pikat itu sendiri. Ada yang pentingkan kualiti dan kekemasan kerjatangan alatan untuk memikat. Begitu juga sangkar layang, kalau diperhatikan kebanyakan pemikat akan meletakkan pikat handalnya disangkar layang khas(tempah) bagi menunjukkan betapa istimewanya pikat itu. Berlainan pulak yang suka mengumpul alatan memikat.Mereka sanggup berbelanja lebih demi memenuhi minat mereka.

Jadi, apa tunggu lagi..inilah sangkar yg ditunggu-tunggu. Ketahan, kekemasan dan disulami dengan ukiran. Anda boleh tempah mengikut citarasa sendiri dengan harga yang berpatutan. Semoga dengan adanya sangkar sebegini akan labih bersemangat aktiviti memikat anda nanti.

0 comments:

Post a Comment

Forum Community

Merbok Forum

EDISI LAMAN WEB

Merbok Forum Merbok Forum Merbok Forum Merbok Forum Bird Forum Bird Forum Merbok Forum Merbok Forum Merbok Forum bakal melahirkan sebuah buku berbentuk E-BOOK tidak lama lagi. Ianya berkaitan Burung Merbok dan Tekukur penuh dengan informasi dan padat dengan tips-tips yang berguna bagi pengemar burung.

FORUM NEWS LETTER

Penyerahan T-Shirt 'Ekslusif' Merbok Forum Edisi Pertama
Penyerahan T-Shirt Merbok Forum T-Shirt Merbok Forum
Edisi ke-2 bakal muncul tidakj lama lagi..!Tempahan kini dibuka.

RANKING / BIRD TOPSITE

TOP SITE Photobucket Bird Top Site Bird Site Bird Site Bird Site Bird Site Bird Site Bird Site

LINK US (BLOG AND FORUM)

Link Us (opy/paste into your own (website or blog)
Merbok Forum Laman Warisan Laman Warisan

Back to TOP