Courier Service

Courier Service

Join Us

Merbok Forum

Persediaan Untuk Tahun 2010

>> Monday, November 30, 2009

Pikat Guk 2 Gagap 15x..

Untuk persediaan memikat tahun depan 2010, saya sudah mempunyai seekor Pikat(Gambar) dan BB(burung baru). Rasanya sudah cukup untuk saya memulakan balik aktiviti memikat saya. Ramai kengkawan yang teringin nak melihat bagaimana rupa Pikat saya tu. Jadi, saya postkan gambar buat tatapan rakan-rakan disini.


5 comments:

xreal006 December 1, 2009 at 9:47 PM  

welcome back BL..baru meriah rasanya otai dah kembali ke arena tekukur..complete set noo..pikat ada..bb ada..

BL December 2, 2009 at 5:49 PM  

Salam Ayam dan Keey,
Alaa..semangat untuk kembali aktif pun datang dari korang jugak kan..!

TQ

Azmi bin Abdullah December 2, 2009 at 8:33 PM  

weldone bro sebab dah ada pikat. mesti dah tak sabar nak menangkap bh nih..jangan sampai lupa cara pasang racik pulak...ha..ha...

BL December 8, 2009 at 9:05 AM  

Salam
Terima kasih kerana sudi hadir ke teratak usang BL..sib baik musim sikap kalu tak dah mula mikat dah nih..takut tak nampak racik jer..sebab mata dah mula rabun ayam hehehehe

Post a Comment

Forum Community

Merbok Forum

EDISI LAMAN WEB

Merbok Forum Merbok Forum Merbok Forum Merbok Forum Bird Forum Bird Forum Merbok Forum Merbok Forum Merbok Forum bakal melahirkan sebuah buku berbentuk E-BOOK tidak lama lagi. Ianya berkaitan Burung Merbok dan Tekukur penuh dengan informasi dan padat dengan tips-tips yang berguna bagi pengemar burung.

FORUM NEWS LETTER

Penyerahan T-Shirt 'Ekslusif' Merbok Forum Edisi Pertama
Penyerahan T-Shirt Merbok Forum T-Shirt Merbok Forum
Edisi ke-2 bakal muncul tidakj lama lagi..!Tempahan kini dibuka.

RANKING / BIRD TOPSITE

TOP SITE Photobucket Bird Top Site Bird Site Bird Site Bird Site Bird Site Bird Site Bird Site

LINK US (BLOG AND FORUM)

Link Us (opy/paste into your own (website or blog)
Merbok Forum Laman Warisan Laman Warisan

Back to TOP