Courier Service

Courier Service

Join Us

Merbok Forum

Racik Tekukur

>> Saturday, March 27, 2010

3 Hari Siap 3 Kepala...

Ingat dah malas nak buat racik tapi sebab dah mula main pikat balik terpaksa lah buat racik nampaknya.Disebabkan dah l;ama tak buat ingatkan dah lupa...tapi bila tangan dah mula pegang bahan2 yang nak buat kepala otak pun mula mengingat semula teringat balik. Kali ni saya buat tumang agak panjang sket dari biasa, gelung pun macam tu jugak. Inilah hasilnya...

Bahan-bahan terdiri daripada:
Tumang jenis tembaga, Gelung jenis Dupon 20lb je...Benang lilit guna benang jahit kusyen, kekili tembaga dan perambut benang kusyen gak.


1 comments:

nuzul March 8, 2011 at 3:07 PM  

salam.. nak tanya.. tumang tembaga tu amik dari mana ya.. beli kat kedai ke? atau amik dar mana2 wayar? keras ke mcm dawai dalam tayar motor?

Post a Comment

Forum Community

Merbok Forum

EDISI LAMAN WEB

Merbok Forum Merbok Forum Merbok Forum Merbok Forum Bird Forum Bird Forum Merbok Forum Merbok Forum Merbok Forum bakal melahirkan sebuah buku berbentuk E-BOOK tidak lama lagi. Ianya berkaitan Burung Merbok dan Tekukur penuh dengan informasi dan padat dengan tips-tips yang berguna bagi pengemar burung.

FORUM NEWS LETTER

Penyerahan T-Shirt 'Ekslusif' Merbok Forum Edisi Pertama
Penyerahan T-Shirt Merbok Forum T-Shirt Merbok Forum
Edisi ke-2 bakal muncul tidakj lama lagi..!Tempahan kini dibuka.

RANKING / BIRD TOPSITE

TOP SITE Photobucket Bird Top Site Bird Site Bird Site Bird Site Bird Site Bird Site Bird Site

LINK US (BLOG AND FORUM)

Link Us (opy/paste into your own (website or blog)
Merbok Forum Laman Warisan Laman Warisan

Back to TOP