Courier Service

Courier Service

Join Us

Merbok Forum

Mikat Sambil Ngajo BBSJ

>> Tuesday, April 6, 2010

Burung Hutan Pukul Curi..
Hari ni Ahad 4/4/10 selesai je minum pagi terus blah gi lokasi semalam tak puashati dengan seladang gantung kat situ. Sampai je dah dengar SG tengah selang rapa tindan lagit..fuuhhh...best ni kalau dapat..pe lagi gantung BBSJ kat satu pokok renek pastu nampak angau pokok sawit baikkk nye..kat bawah plak ada busuk kecik memang cantek lah ni...selsai pacak racik BBSJ lambung guk Pikat G2G pe lagi layan la..BHSG takleh tahan terus melambung hinggap kat angau Pikat G2G terus masuk gear 5 tak bagi can BH dah gelisah takleh tahan terus menjunam betul2 atas Pikat siutt tul BH ni taknak landing kat laman lak dia..yang tak syok nye..Pikat tak pandai nak buang BH ke laman tu kene bedal tu..takleh jadi ni kang kondem plak PIkat aku...terus bangun dari tempat nyorok BH pun blah..pastu tunggu lagi..lama gak la..tunggu taknak datang BH tu..ambil keputusan pi carik laman lain plak.


Lokasi lain semua bukan takde burung tapi sunyi sepi padahal kawasan ni riuh ngan BH tak tahu asal sejak semalam lagik..cuaca plak mendung cam nak ujan je..terus blah balik rumah..cukup lah tu sesi ngajo untuk minggu ni..minggu depan ingat nak repeat BHSG tu..Kali ni nak tukar strategi lak

1 comments:

xreal006 April 7, 2010 at 10:15 PM  

salam

repeat balik BL..dapat jangan lupa masuk cnie..mesti bukan calang2 BH nie.

Post a Comment

Forum Community

Merbok Forum

EDISI LAMAN WEB

Merbok Forum Merbok Forum Merbok Forum Merbok Forum Bird Forum Bird Forum Merbok Forum Merbok Forum Merbok Forum bakal melahirkan sebuah buku berbentuk E-BOOK tidak lama lagi. Ianya berkaitan Burung Merbok dan Tekukur penuh dengan informasi dan padat dengan tips-tips yang berguna bagi pengemar burung.

FORUM NEWS LETTER

Penyerahan T-Shirt 'Ekslusif' Merbok Forum Edisi Pertama
Penyerahan T-Shirt Merbok Forum T-Shirt Merbok Forum
Edisi ke-2 bakal muncul tidakj lama lagi..!Tempahan kini dibuka.

RANKING / BIRD TOPSITE

TOP SITE Photobucket Bird Top Site Bird Site Bird Site Bird Site Bird Site Bird Site Bird Site

LINK US (BLOG AND FORUM)

Link Us (opy/paste into your own (website or blog)
Merbok Forum Laman Warisan Laman Warisan

Back to TOP