Courier Service

Courier Service

Join Us

Merbok Forum

Tumang Untuk Kawan

>> Thursday, December 10, 2009

Hari selasa 8hb Dec 09, lega bila 'Tumang' jenis stainless steal yang di pesan oleh seorang member Merbok Forum selamat sampai ketangan beliau. Risau jugak pada mulanya, takut tak sampai maklumlah guna pos laju. Mana tahu pihak pos buat scan nampak plak besi tajam macam senjata terus kena sita nanti. Tapi, bila baca sms kiriman beliau sudah dapat barulah lega rasa hati.

Tumang jenis stainless steal tu, memang payah sket nak dapat. Dalam saya duk ronda2 kat kedai pet ternampak plak bende ni terus sailang dua batang sekali. Yang tingal sebatang je lagi. Itulah yang saya kirimkan kat member tu. Tumang tu sebenarnya saya tak guna pun... hanya buat koleksi je....kalau guna saya rasa payah sket nak dapat BH sebab berkilat. Saya lebih suka guna yang jenis tembaga kalau boleh biar nampak lusuh atau sizen. Saya tak pasti apa dia nak buat dengan tumang tu..kalau dia nak guna buat mikat saya ucapkan semoga berjaya dapat banyak BH.

Sekarang ni tengah duk atur nak pos cetok plak. Seorang lagi rakan Merbok Forum yang minta saya carikkan cetok buat dia. Dia kata cetok yang dia duk pakai buat mikat di singapore tu..tak cantek jadi saya tolong carikkan. Saya percaya dengan pilihan saya tu nanti..saya harap dia akan berpuashati dan bertambah rajin le..gi mikat.

0 comments:

Post a Comment

Forum Community

Merbok Forum

EDISI LAMAN WEB

Merbok Forum Merbok Forum Merbok Forum Merbok Forum Bird Forum Bird Forum Merbok Forum Merbok Forum Merbok Forum bakal melahirkan sebuah buku berbentuk E-BOOK tidak lama lagi. Ianya berkaitan Burung Merbok dan Tekukur penuh dengan informasi dan padat dengan tips-tips yang berguna bagi pengemar burung.

FORUM NEWS LETTER

Penyerahan T-Shirt 'Ekslusif' Merbok Forum Edisi Pertama
Penyerahan T-Shirt Merbok Forum T-Shirt Merbok Forum
Edisi ke-2 bakal muncul tidakj lama lagi..!Tempahan kini dibuka.

RANKING / BIRD TOPSITE

TOP SITE Photobucket Bird Top Site Bird Site Bird Site Bird Site Bird Site Bird Site Bird Site

LINK US (BLOG AND FORUM)

Link Us (opy/paste into your own (website or blog)
Merbok Forum Laman Warisan Laman Warisan

Back to TOP